• Mooie kwaliteit direct van de drukker
• Voor professionele designers
• Veel drukwerk mogelijkheden

Alles over bestellen en verzenden

Zo bestel je

Bestellen bij Jouw Mooiste Drukwerk is heel eenvoudig! Kies eerst welk(e) product(en) je wilt bestellen en of je een speciale afwerking, zoals folie of spot-uv, wenst. Via de bestelmodule geef je stap voor stap aan hoe je jouw ontwerp voor ogen ziet: het type product, de oriëntatie, het eindformaat, de bedrukking, wel of niet lamineren, wel of geen foliedruk, de papiersoort en het papiergewicht, de extra opties, het aantal ontwerpen en de oplage. Tijdens het doorlopen van de stappen zie je welke opties mogelijk zijn bij de door jou gemaakte keuzes. Foliedruk is bijvoorbeeld niet bij alle papiersoorten mogelijk, en ook het papiergewicht verschilt per papiersoort. Je kunt je keuzes altijd tussendoor wijzigen om tot jouw mooiste drukwerk te komen.

Heb je alle stappen doorlopen? Dan zie je in één overzicht wat jouw drukwerkbestelling kost per oplage én wat de verwachte leverdatum is.

Selecteer de gewenste oplage en plaats het product in je winkelmandje. Daar zie je een overzicht van het door jou te bestellen drukwerk. Maak een account aan of log in met een bestaand account. Bij het controleren van je bestelling kun je jouw PDF-bestand(en) uploaden. Is het uploaden gelukt? Dan reken je jouw bestelling gemakkelijk af via één van de beschikbare betaalwijzen, zoals Klarna, Afterpay, iDEAL of creditcard.

Levertijden drukwerk

Bij het samenstellen van jouw drukwerkbestelling berekenen we de verwachte leverdatum. De leverdatum is afhankelijk van het bestelmoment, de oplage en de gekozen afwerkingen. Bestel je voor 15.00 uur? Dan starten we diezelfde dag met drukken. Drukwerk met folie of spot-uv heeft een langere levertijd, circa 2-3 werkdagen.

We versturen jouw drukwerk per pakketpost. Zodra we jouw pakket overdragen aan het postbedrijf, ontvang je een e-mail met de Track & Trace-code voor jouw pakket.

Papierkeuzes

Wil je je onderscheiden met mooi én opvallend drukwerk? Dan hoort daar ook de juiste papierkeuze bij! Want met een mooie papiersoort voeg je nét dat extraatje toe aan je drukwerk.

Bij Jouw Mooiste Drukwerk hebben we een selectie gemaakt van de mooiste papiersoorten. Standaard papier (zoals Silk MC of HVO wit), specials en luxere papiersoorten (bijvoorbeeld Tintoretto Gesso of Sirio Platinum), duurzaam papier (Paperwise), gekleurd papier (denk aan Popset of Muskat), transparant papier (Cromatico kalkpapier), stickermateriaal (zoals PVC stickers) en kunststof (Synaps).

Op de pagina 'Alle papiersoorten voor jouw mooiste drukwerk' hebben we alle papiersoorten overzichtelijk op een rij gezet. Per papiersoort leggen we uit wat de pluspunten én aandachtspunten zijn, voor welk type drukwerk het papier geschikt is en natuurlijk wat de mogelijke afwerkingsopties zijn.

Ga je een kaart, flyer, sticker of sticker of ander type drukwerk bestellen? Dan zie je bij het doorlopen van de stappen welke papiersoorten passen bij jouw keuzes. Is een papiersoort niet beschikbaar? Dan is dit type papier niet geschikt voor de gekozen afwerkingsoptie (laminaat of folie).

De beste manier om te weten welke papiersoort de mooiste optie is voor jouw drukwerk is, is natuurlijk door het papier écht te voelen. Vraag een sample box aan om thuis het papier, afwerkingsmogelijkheden én drukwerkkwaliteit te beoordelen! Het bedrag dat je betaalt voor de sample box ontvang je als kortingscode retour en kan je gebruiken bij je eerste bestelling. 

Welk papier moet ik kiezen?

Het ene papier is het andere niet, dat weten we maar al te goed! Welk papier je moet kiezen is natuurlijk afhankelijk van het type drukwerk. Wil je kaarten, flyers, stickers, visitekaartje, posters of geboortekaartjes laten drukken? En kies je daarnaast voor een bijzondere afwerking, zoals foliedruk, witte inkt, spot uv, contoursnijden of stansen? Dan heeft ook dit invloed op jouw papierkeuze.

Om je op weg te helpen in de wereld van papiersoorten hebben we op de pagina 'Alle papiersoorten voor jouw mooiste drukwerk' alle papiersoorten overzichtelijk op een rij gezet. Bij iedere papiersoort leggen we uit in welke gramsgewichten het papier verkrijgbaar is, wat de pluspunten én aandachtspunten zijn, voor welk type drukwerk het papier geschikt is en natuurlijk wat de mogelijke afwerkingsopties zijn.

Aanleverspecificaties

Als je het allermooiste design voor jouw drukwerk hebt gemaakt, wil je natuurlijk dat het precies gedrukt wordt zoals jij dat voor ogen hebt. Daarom is het belangrijk dat je jouw bestand goed aanlevert. Op de pagina 'Aanleverspecificaties' vind je de basis aanleverspecificaties voor drukwerk én de aanleverspecificaties voor speciale afwerkingen, zoals foliedruk, stansen, witte inkt, rondhoeken en boorgaten.

Bestel je een dubbele kaart, kaart met theatervouw (tweeluik) of een drieluik met zigzagvouw, drieluik met wikkelvouw of vierluik met zigzagvouw? Dan is het belangrijk dat je jouw design op de juiste manier opmaakt in plano formaat. Hoe je dat doet, lees je op de pagina over vouwlay-outs. Hier vind je ook voorbeeldbestanden voor de verschillende vouwwijzes.

Als je jouw bestanden bij ons aanlevert, checken we deze op de belangrijkste technische punten, zoals afloop, het drukwerk formaat en of het bestand de juiste opties voor de extra afwerkingen bevat. We checken jouw bestand niet op kleuren en kwaliteit. Twijfel je of wil je dat we even met je meekijken? Neem dan gerust even contact met ons op!

Offerte op maat

Bijzondere ideëen vragen om aandacht. Heb je een creatief drukwerkidee, maar vind je het product niet op onze website? Geen punt! We maken bijzonder drukwerk ook op maat. Deel jouw drukwerkideëen met ons, we helpen je graag verder!