• Mooie kwaliteit direct van de drukker
• Voor professionele designers
• Veel drukwerk mogelijkheden
21 May 2021
/ kraft, witte inkt, labeltje, goudfolie, folie

Stoer kaartje kraft met labeltje

Dit bijzonder mooie geboortekaartje is gedrukt op kraftpapier, oftewel Muskat Brown. In combinatie met witte inkt echt heel mooi en stoer. Het kaartje is hier gecombineerd met een labeltje. Deze is los toegevoegd. Het labeltje is gedrukt op Kingboard en voorzien van goudfolie. Op kraftpapier kunnen we niet digitaal folie toepassen maar op deze manier heb je de mooiste drukwerkvormen samengevoegd! Het ontwerp en idee van dit unieke geboortekaartje komt van Lief Leuk & Eigen. Op deze site kan je het kaartje zelf designen en bestellen. Ben jij een vormgever en lever je kant en klaar bestanden aan? Dan kan jij je eigen drukwerkwerk rechtstreeks bestellen via Jouw Mooiste Drukwerk.

Geboortekaartje kraft, witte inkt, labeltje

Geboortekaartje op kraftpapier

Voor mooi kraftpapier gebruiken wij de Muskat Brown serie. Deze papiersoort kan je vinden in 3 gramsgewichten: 140, 290 en 350 grams.

Kies je voor een enkel kaartje, dan kan je het beste de zwaardere kwaliteit kiezen van 350 grams. Voor een dubbel kaartje raden wij de 290 grams aan zodat er minder kans is op breuken van het papier op de rillijn. De 140 grams is beter geschikt voor flyers. Meer weten over dit fijne papiertje? Check de beschrijving bij papiersoorten.

Witte inkt

We kunnen drukken met witte inkt, een vijfde kleur op onze Indigo persen. Witte inkt lever je aan als een spotkleur, met de code White. Bij onze aanleverspecificaties voor witte inkt lees je precies hoe je dat moet doen. Witte inkt kan je mooi gebruiken op gekleurd papier zoals kraft, maar ook op transparant papier (Cromatico).

Los Labeltje

Het labeltje is los besteld op Kingboard. De klant heeft een 15x10 cm kaartje besteld met stans (cutcontour). Op 1 kaartje paste 6 ronde labeltjes. Het kaartje is vervolgens voorzien van goudfolie voor een extra speciale touch.

 

Categorieën: